Flexibiliteit

Payroll biedt u meer flexibiliteit. U kunt gebruikmaken van variabele contracten en uren en personeel inzetten wanneer er werk voor is.

Lagere Personeelskosten

Met payroll bespaart u op personeelskosten omdat de payroll-cao meestal voordeliger is. Daarnaast betaalt u alleen gewerkte uren.

Minder administratie

Door gebruik te maken van payroll, besteedt u het administratieve werkgeverschap 100% uit. Geen zorgen en risico’s, alles is perfect geregeld!

Payrolling

Met payroll besteedt u de personeel- en loonadministratie uit aan een payrolling specialist. Uw medewerkers staan bij de payrollorganisatie op de loonlijst, met alle payrolling voordelen van dien.

Geen werkgeversrisico’s

Met payrolling in Zwolle komen uw medewerkers bij de payrolling specialist in dienst. Omdat zij de formele werkgever zijn, loopt u geen arbeidsrechtelijke risico’s ten aanzien van arbeidscontracten, loondoorbetaling, proeftijden, ziekte, WIA, etc.

Lagere personeelskosten door payroll

Omdat al onze partners in Zwolle en omgeving volledig gespecialiseerd zijn in het contract- en verloningsproces pakt payrolling in veel gevallen zelfs goedkoper uit dan wanneer u de medewerkers zelf in dienst zou nemen. Door payroll bespaart u namelijk aanzienlijk op de kosten van uw eigen loon- en contractadministratie, de accountantskosten, arbokosten en niet te vergeten ziektekosten. Bovendien bent u met payrolling aanzienlijk goedkoper uit dan bij het inlenen via uitzendbureaus. Dit verschil kan oplopen tot zelfs enkele euro’s per uur!

Geen kosten bij ziekteverzuim

Omdat het payollbedrijf bij Payrolling de juridische werkgever is van de medewerkers die bij u in dienst zijn, nemen zij ook de kosten van het ziekteverzuim en alle bijbehorende administratieve verplichtingen van u over. Payroll medewerkers kosten bij ziekte dus niets extra.

Flexibel omgaan met personeel

Door uw personeel te payrollen via een bureau dat is ervaren is in payrolling, zit u niet vast aan arbeidscontracten. Payroll geeft u dus de vrijheid om flexibel in te spelen op ontwikkelingen in de markt.

Minder administratie

Zij regelen alle administratieve werkzaamheden. Zoals de personeels- en salarisadministratie, de verzuimaanpak en alle contacten met fiscus, arbodienst en sociale dienst. Uw medewerkers kunnen bij een servicedesk terecht met hun vragen op dit gebied. Payroll bespaart dus administratiewerkzaamheden.

Betrokken medewerkers

Bij payrolling zorgt u zelf voor de werving, selectie en begeleiding van uw medewerkers. Ook de personeelsplanning, functioneringsgesprekken, het inwerken en opleiden laten zij graag aan u over. Uw medewerkers moeten immers vooral betrokken zijn bij uw bedrijf. Bij payrolling is het payrollbureau alleen werkgever in juridisch opzicht. Met alle gemakken van dien.

Een solide partner

Payroll Zwolle is op het gebied van payroll een specialist en erg ambitieus. De ervaring en een financieel solide organisatie, bieden u de zekerheid dat aan alle wettelijke eisen wordt voldaan.

Vrijblijvende payroll offerte

Informeer nu vrijblijvend naar de payroll mogelijkheden. Vul het formulier vrijblijvend in en ontvang direct een payroll offerte.

  JA, ik wil graag informatie!

  Bedrijfsnaam:*

  Aantal medewerkers:*

  Full/part-time:*

  Maakt u al gebruik van een payroll bedrijf:*

  Contactpersoon:*

  Aanhef:*

  Telefoon:*

  Email:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  validatie