Flexibiliteit

Payroll biedt u meer flexibiliteit. U kunt gebruikmaken van variabele contracten en uren en personeel inzetten wanneer er werk voor is.

Lagere Personeelskosten

Met payroll bespaart u op personeelskosten omdat de payroll-cao meestal voordeliger is. Daarnaast betaalt u alleen gewerkte uren.

Minder administratie

Door gebruik te maken van payroll, besteedt u het administratieve werkgeverschap 100% uit. Geen zorgen en risico’s, alles is perfect geregeld!

Hoe werkt de payroll constructie?

Als werkgever neemt u medewerkers niet langer in eigen dienst. Deze komen in dienst bij de payroll organisatie. Het juridische werkgeverschap wordt overgenomen door het payrollbedrijf alsmede de volledige loonadministratie en uitbetaling. U hoeft zich alleen nog maar druk te maken om de operationele aansturing van uw werknemers. De payrollconstructie werkt in de praktijk zeer gemakkelijk.

Wat bekent de payrollconstructie voor uw medewerkers?

Nieuwe en huidige werknemers komen in dienst bij het payrollbedrijf. Het loonstrookje en het loon ontvangen zij voortaan via het payrollbureau. Ook kunnen zij daar terecht met vragen over hun loon of strookje.

Wat betekent de payrollconstructie voor u als werkgever?

De payrollorganisatie zorgt voor alle zaken rondom de personeelsadministratie en u ontvangt nog maar 1 factuur voor alle loonkosten. U besteedt de risico’s en administratie uit en behoudt de controle en aansturing van uw medewerkers zoals u gewend bent.

Flexibele arbeidscontracten

Door gebruik te maken van payroll, beschikt u als werkgever over meer mogelijkheden personeel flexibel in te zetten. Zo kunt u vaker en langer gebruikmaken van contracten voor bepaalde tijd.

Voordelige payroll cao

De payroll cao is vaak voordeliger dan uw eigen branche. Zo lang de werknemers onder de payroll cao vallen kunt u dus aanzienlijke personeelskosten besparen.

Offerte voor een payrollconstructie

Vul het formulier in op deze website en ontvang vrijblijvend een offerte voor een payrollconstructie voor uw bedrijf.

  JA, ik wil graag informatie!

  Bedrijfsnaam:*

  Aantal medewerkers:*

  Full/part-time:*

  Maakt u al gebruik van een payroll bedrijf:*

  Contactpersoon:*

  Aanhef:*

  Telefoon:*

  Email:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  validatie