Flexibiliteit

Payroll biedt u meer flexibiliteit. U kunt gebruikmaken van variabele contracten en uren en personeel inzetten wanneer er werk voor is.

Lagere Personeelskosten

Met payroll bespaart u op personeelskosten omdat de payroll-cao meestal voordeliger is. Daarnaast betaalt u alleen gewerkte uren.

Minder administratie

Door gebruik te maken van payroll, besteedt u het administratieve werkgeverschap 100% uit. Geen zorgen en risico’s, alles is perfect geregeld!

Met payroll bespaart u op personeelskosten omdat de payroll-cao meestal voordeliger is. Daarnaast betaalt u alleen gewerkte uren.

De CAO regelt zaken als pensioen, ziekteverzuim, overuren en bruto uurloon. In de meeste gevallen bijvoorbeeld horeca, bouw valt de CAO voor payroll werknemers voordeliger uit dan de branche waarin de werknemer werkzaam is. Dat betekent dat u per uur minder betaalt door gebruik te maken van de payrollconstructie.

Ook is het zo dat u alleen betaalt per daadwerkelijk gewerkt uur. Dit is dan een all-in bedrag waarin alle lasten zijn inbegrepen inclusief vakantiegeld, pensioen, sociale verzekeringen. Een payroll bedrijf kan gebruikmaken van inkoopvoordelen, zodat per saldo sommige personeelskosten lager uitvallen.

  JA, ik wil graag informatie!

  Bedrijfsnaam:*

  Aantal medewerkers:*

  Full/part-time:*

  Maakt u al gebruik van een payroll bedrijf:*

  Contactpersoon:*

  Aanhef:*

  Telefoon:*

  Email:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  validatie