Flexibiliteit

Payroll biedt u meer flexibiliteit. U kunt gebruikmaken van variabele contracten en uren en personeel inzetten wanneer er werk voor is.

Lagere Personeelskosten

Met payroll bespaart u op personeelskosten omdat de payroll-cao meestal voordeliger is. Daarnaast betaalt u alleen gewerkte uren.

Minder administratie

Door gebruik te maken van payroll, besteedt u het administratieve werkgeverschap 100% uit. Geen zorgen en risico’s, alles is perfect geregeld!

Kwaliteit en zekerheid

Payroll betekent voor ons een keuze voor kwaliteit en zekerheid. Zowel u als uw opdrachtgevers kunnen zeker zijn dat alles volgens de wettelijke en fiscale richtlijnen wordt geregeld.

Lidmaatschap NBBU

Vrijwel ieder payrollbureau is NBBU Lid. Dit houdt in dat voor alle medewerkers die bij het payrollbedrijf op de loonlijst staan, de NBBU CAO wordt gehanteerd. Hierin zijn de arbeidsvoorwaarden helder vastgelegd. Daarnaast kunt u aanvullende arbeidsvoorwaarden afspreken. U kunt bij het NBBU certificaat en de NBBU CAO bekijken.

Premies en loonbelasting

Het paurollbureau verzorgt voor u de betaling van loonbelasting en de afdracht van sociale verzekeringspremies. Uiteraard beschikt het payrollbedrijf over een WKA verklaring van de belastingdienst om dit te aan te tonen.

Zekerheid van betaling

In Zwolle wordt doorgaans gewerkt met een zogenaamde G-Rekening voor afdrachten van loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Deze geblokkeerde rekening geeft uw opdrachtgevers de zekerheid dat u bent gevrijwaard van uw aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies.

NEN 4400-1

Iedere payrollorganisatie is NEN 4400-1 gecertificeerd en is hiertoe opgenomen in het register van gecertificeerde ondernemingen.

  JA, ik wil graag informatie!

  Bedrijfsnaam:*

  Aantal medewerkers:*

  Full/part-time:*

  Maakt u al gebruik van een payroll bedrijf:*

  Contactpersoon:*

  Aanhef:*

  Telefoon:*

  Email:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  validatie